Nemzetközi kapcsolatok

Kutatócsoportunk nemzetközi kapcsolatairól, előkészítés alatt álló, formálódó nemzetközi együttműködéseiről olvashat itt.

 

Dr. Karen Guldberg
a Birminghami Egyetem ‘School of Education’ Autizmus Edukációs és Kutatási Központjának (Autism Centre for Education and Research; ACER) igazgatója. Előzetes kapcsolatfelvétel és egyeztetések után kutatócsoportunk képviselői személyesen találkoztak Karen Guldberg-gel. A találkozón részletesen megvitatták a MASZK koncepciót s, ennek kapcsán további együttműködéseket terveznek, az egyeztetések ezekről jelenleg is folynak.

*
Dr. Joseph Mintz
a University College London ‘Institute of Education’ senior lecturer munkatársaként tevékenykedik. Korábbi együttműködéseinkre alapozva előzetes kapcsolatfelvétel és egyeztetések után kutatócsoportunk képviselői részletesen megvitatták a MASZK koncepciót s, ennek kapcsán további együttműködéseket terveznek, az egyeztetések ezekről jelenleg is folynak.

*

Prof. Valsamma Eapen
a New South Wales Egyetem (Sydney) Gyermek- és Ifjúságpszichiátriájának vezetője, a QoLA autizmus-specifikus életminőséget mérő eljárás fejlesztő kutatója, több ausztrál autizmus ellátást befolyásoló program aktív kutatója. Előzetes kapcsolatfelvétel és egyeztetések után kutatócsoportunk képviselői személyesen találkoztak Prof. Valsamma Eapen-nel. A találkozón részletesen megvitatták a MASZK koncepciót s ennek kapcsán további együttműködéseket terveznek, az egyeztetések jelenleg is folynak.
Prof. Eapen munkásságáról ITT olvashat részletesen.